Deze website maakt gebruik van cookies om goed te functioneren.
Klik op oké om deze melding te verbergen:

April – Dakdekkers met pit

Peper in je reet

Zo'n eerste blog... Waar gaan we het over hebben? Laten we vooropstellen dat we een hecht team van dakdekkers zijn en plezier hebben in ons werk. Op het dak moet je ook een beetje pit hebben en van doorpakken weten, want geen enkele klant is blij met een dak dat lang openligt.


Elk dak en elke dag anders

Je kunt wel denken: een dak is een dak. Maar wij zitten de hele dag op 'het dak' en zien dat anders. Geen dak is gelijk en ook de materialen waarmee we werken zijn divers. De ene dag bitumen branden, de andere dag dakkapellen bekleden met zink of nieuwe dakpannen leggen. Eén ding is wel altijd hetzelfde: elk dak dat wij onderhanden nemen, knapt er gigantisch van op. 


Hoezo saai, ons vak?

Dan hebben we het nog niet eens gehad over shingledaken. Pas nog zo'n dak gerenoveerd met allerlei leuke hoekjes die een uitdaging zijn voor de vakman. Mooie zinken goot erbij om het af te maken. Op het resultaat zijn we gewoon trots. Ook nog op een licht hellend dak het bitumen vervangen en de schoorstenen opnieuw gevoegd, want dat kunnen we ook. Wordt vervolgd!


Tip

Zeg nooit 'nooit'. En dan bedoelen we: denk nooit dat je dakwensen niet te realiseren zijn. Kom er juist mee voor de dag en we bekijken samen wat (on)mogelijk is. Goed advies = goud waard.