Januari – Dakdekkers paraat

Dagelijks dakwerk

Dat hebben we weer gehad: sneeuw en ijs. Eventjes winter. Maar nu zitten we weer elke dag op het dak. Niet ons dak, gekkie, JOUW dak. Als je tenminste je dak wilt laten opknappen, isoleren of compleet renoveren. Want stilzitten, daar houden wij niet van. Kom maar op met dat dakwerk!


Niet altijd 'het grote werk'

Daken van grote bedrijfshallen van nieuwe dakbedekking voorzien: daar draaien wij onze hand niet voor om. Maar ook particulieren met kleinere klussen zijn welkom. Die houden ons van de straat. Zo gingen we dus het dak op van een aanbouw en poolhuis, iets groter dan een tuinhuis, dat wel. Een nieuwe bitumen toplaag aangebracht (470 K24 voor de liefhebber) en deze keer – anders dan anders – de randen afgewerkt met doorlopend bitumen. Net zo goed mooi strak.


Dakdekkers met oog voor detail

Dakdekkers rouwdouwers? Dat zou je wel denken als je ons bezig ziet met het slopen van oude dakbedekking. Dat 'vuile' werk moet snel gebeuren (tijd = geld, ook jouw geld) en oud materiaal dat weggegooid wordt, mag kapot. Maar dan moet je ons eens zien als we aan het mooie werk toe zijn. Dat wordt met zorg gedaan en met de beste materialen. Zo'n hoekje met afvoer (zie de foto), dat vinden wij nou leuk om dat mooi af te werken. Daaraan herken je toch de hand van de vakman.


Tip

Goede materialen voor je dakrenovatie, natuurlijk kies je daarvoor. Maar kies dan ook voor een professionele dakdekker om die materialen tot een mooi dak te verwerken. Dat doen wij dus al vele jaren!