Deze website maakt gebruik van cookies om goed te functioneren.
Klik op oké om deze melding te verbergen:

Juni – Prachtig pannendak

Dakwerk genoeg!

Zo, dat was prettig werken in juni. Niet te heet, niet te koud. En alla, zo nu en dan een regenbui nemen we op de koop toe. In de aanloop naar de bouwvakvakantie (ligstoel, zon, water, snack, biertje) zijn wij nog volop aan de slag. Onder andere twee zadelkappen volledig vernieuwd.

  

Slopen en renoveren

Dat begint met slopen. Laat ons maar los op dat dak. Weg met die oude pannen en panlatten, en deze keer ook nog drie schoorstenen gesloopt. Dat 'vuile' werk gaat lekker snel, zeker als er niets hergebruikt hoeft te worden. Dan begint het mooie werk, als onder je handen langzaam (nou ja, best wel snel) het vernieuwde dak vorm krijgt, van de nok tot de pannen en de goten.


Een dakpan is een dakpan

Dacht je dat? Natuurlijk kennen we allemaal het standaard rode pannendak, maar er is zoveel meer onder de zon. Ooit gehoord van de OVH Vario zwart verglaasde dakpan? Of de Oude Holle Sinus dakpan? Of de blauwgesmoorde Kruispan? Voor die laatste heeft de klant gekozen bij de renovatie van de zadelkappen. Prachtig dak geworden, gewoon even anders dan anders.


Tip

Eindelijk besloten je pannendak te laten renoveren? Neem dan ook de tijd om je te verdiepen in het aanbod van dakpannen. Per slot moet je weer tientallen jaren tegen die pannen aankijken.