Deze website maakt gebruik van cookies om goed te functioneren.
Klik op oké om deze melding te verbergen:

Februari – Dakconstructie timmeren

In de kou het dak op

Nog steeds winter, koud en nat vaak, brrr... Maar daar trekken wij ons niks van aan, want er is dakwerk aan de winkel. Zeker als klanten acute dakproblemen hebben, kunnen wij niet zeggen dat we wel komen als de zon een keer schijnt. Doen we ook niet. Wij zijn er al bijna voordat je belt!


Oud dak, houtrot, HELP!

Zo hadden we een klant die al dacht dat het dak niet goed meer was. Wij kijken en jawel hoor: oud dak, houtrot in de constructie. Dat was even schrikken, want als de dakconstructie niet deugt, gaat het dak verzakken. Erger nog: als je er niks aan doet, komt vroeg of laat het dak naar beneden! Vaak kunnen we het nog repareren, maar dit platte dak was niet meer te redden. Compleet nieuwe dakconstructie vereist. En snel graag, dakdekker, als het dan toch moet.


Driedaagse dakrenovatie

Snel? Dit is wat deze klant ervan zegt: "Van Elk Dakwerken heeft ONWIJS SNEL gehandeld..." Wat we dan gedaan hebben? Snel gekomen, oude dak afgebroken en een goeie timmerman opgetrommeld om een stevige dakconstructie te timmeren. Vakwerk natuurlijk. Toen konden onze dakdekkers aantreden. Dakbeschot, dakisolatie en nieuwe dakbedekking erop: de hele reutemeteut. Ook vakwerk natuurlijk. In drie dagen tijd was het 'kat in 't bakkie'. Klant onwijs blij met een splinternieuw dak dat weer tig jaren meegaat.


Tip

Houtrot, daar zit je niet op te wachten. Maar hoe ontdek je het in een vroeg stadium, zodat de houten dakconstructie nog te repareren is? Simpel. Vertrouw je het niet? Bel ons voor een dakinspectie. Tijdige reparatie is de goedkoopste oplossing.