Deze website maakt gebruik van cookies om goed te functioneren.
Klik op oké om deze melding te verbergen:

Maart – Dakinspectie

De laatste loodjes

Het wintert maar door. Af en toe een mooie dag, maar nog steeds vorst, sneeuw, storm en veel regen. Precies het soort weer waarbij mensen ontdekken dat hun dak toch niet zo degelijk meer is als ze dachten. Want op den duur is geen enkel dak bestand tegen slijtage en natuurgeweld.


Dakinspectie: dak onder de loep

Meestal merk je pas dat er iets mis is met je dak als het te laat is. Dan is het dak al verzakt of het lekt al een tijdje. Of losliggende pannen waaien er onverwacht af. Onnodige schade, die je grotendeels kan voorkomen, maar hoe? Hoe vind je vroegtijdig de oorzaak van een lekkage? Want water kan wonderbare wegen volgen, voor het binnen ergens naar beneden druipt. Of hoe weet je dat houtworm en boktor je houten dakconstructie sluipend ondermijnen? En je kan toch niet zien of er dakpannen losliggen? Op al die vragen past één antwoord: dakinspectie.


Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Of je zelf even naar je dak kan kijken? Ja, dat kan. En bepaalde dingen zul je ook meteen zien, zoals kapotte pannen of een ernstige verzakking. Maar het gaat ook om de gebreken die je niet ziet, zodat die tijdig ontdekt worden en verholpen kunnen worden voor er grote schade ontstaat. Dan praat je over een professionele dakinspectie. Onze dakdekkers hebben al zoveel ervaring met dakproblemen dat ze precies weten WAAR ze moeten zoeken en WAT ze zoeken. Wij gaan graag jouw dak op voor een grondige (preventieve) dakinspectie. Loepzuiver. Hoort bij het vak!


Tip

Is het al te laat en heb je al (grote) schade? Dan sporen wij met een dakinspectie net zo goed de oorzaken op en staan we in de startblokken voor de nodige dakreparaties. Beter laat dan nooit!