Deze website maakt gebruik van cookies om goed te functioneren.
Klik op oké om deze melding te verbergen:

Juli – Meesters met bitumen

Zin in vakantie

Hartje zomer, tijd om te relaxen. En als de zon hier niet schijnt, dan zoeken we wel een ander plekje. Een van onze klanten liet een leuk vakantiehuis bouwen, midden in het groen, uitzicht op het water... Toen wij daar het dak gingen maken, was dat voor ons ook al een beetje vakantie.

  

Mooi en makkelijk

Ja, graag een mooi dak op ons vakantiehuis, dakdekker, maar niet te duur en makkelijk in onderhoud (het is 'maar een huisje'). Geen probleem. Het licht hellende dak wordt gedekt met bitumen in een fris groen kleurtje, want het oog wil ook wat. Wij branden het er netjes op: ladder erbij, zodat we niet van het dak af rollen, en als finishing touch zinken daklijsten en mastgoten.


Elk bitumen dak strak

Sowieso mogen wij ons meesters noemen in bitumen branden, met vele kilometers ervaring. Wij maken er een sport van om elk bitumen dak strak te dekken, of het nou om bitumen van de rol gaat of om shingles. Afvoeren en doorvoeren? Werken we mooi omheen. Moeilijke hoeken? Puzzelen we perfect in elkaar. Daaraan herken je de hand van de vakman. Zie onze foto's!


Tip

Bitumen hoeft niet 'saai' te zijn. Je kunt kiezen uit allerlei kleuren of voor shingles in diverse vormen en patronen. Wit bitumen is tegenwoordig populair, want dat houdt de warmte buiten.