Deze website maakt gebruik van cookies om goed te functioneren.
Klik op oké om deze melding te verbergen:

April – Dakisolatie

♫ Here comes the sun... 

Aangenaam warm was het, een groot deel van april, als we even de sneeuw van begin april vergeten. Heb jij je (platte) dak nog niet laten isoleren, dan valt het nu misschien nog mee, maar van de zomer kan het onder zo'n dak oncomfortabel heet worden. Je bent gewaarschuwd!


Laat je dak isoleren, NU!

Bij dakisolatie denken veel mensen aan energiebesparing in de winter, door de kou buiten te houden en de warmte binnen. Prima, maar het mes snijdt aan twee kanten. Want in de zomer – en die kan heet zijn tegenwoordig – houdt een goed geïsoleerd dak ook veel hitte buiten en de koelte van de airco binnen. Natuurlijk hebben een aantal klanten dit ook bedacht, zeker nou de energie duurder wordt, en die bellen ons NU. 


Dakdekkers in actie

Zo hebben wij pas nog een plat dak aangepakt in Utrecht, drie hoog in de volle zon. De oude dakbedekking verwijderd, een laag hoogwaardige isolatie aangebracht en het dak van nieuw bitumen voorzien. Netjes om de dakdoorvoeren heen gewerkt, ook de schoorstenen met bitumen bekleed en de dakranden afgewerkt met een mooie zinken trim. Met een paar doordouwers klaren wij zo'n klus in één dag als het meezit, én netjes! Nog even een fotootje voor onze website en dan zijn we d'r weg van.


Tip

Als je in deze tijden niet serieus aan dakisolatie denkt, ben je gewoon een dief van je eigen portemonnee. Even investeren, dat wel, maar dan heb je ook wat: vele jaren meer wooncomfort en minder kosten.