Deze website maakt gebruik van cookies om goed te functioneren.
Klik op oké om deze melding te verbergen:

Juni – Dakisolatie troef!

PATS BOEM zomer!

Dat hadden we niet gedacht in de koele meimaand, dat het in juni in één klap zomer zou zijn. Warm op het dak, maar nog wel te doen voor ons, doorgewinterde dakdekkers. En niet te vergeten warm ONDER het platte of pannendak. Tenminste... als het dak niet geïsoleerd is!


Dak niet geïsoleerd?

Nou, dat komt vaker voor dan je denkt, vooral bij oudere woningen en bedrijfspanden, nog uit de tijd dat de zomers minder heet waren en dakisolatie niet vanzelfsprekend was. Onder zo'n dak is het nu echt afzien (heet, vochtig) en de zomer is nog maar net begonnen. Airco kan een oplossing zijn, maar is bepaald niet energiezuinig. Dus wij zeggen: áls je de keus hebt, kies dan voor een duurzame oplossing op de lange termijn. Beter voor het milieu, beter voor je beurs. Wij raden natuurlijk dakisolatie aan: supereffectief en het houdt ons óp het dak en ván de straat.


Dakisolatie... DOEN!

Helemaal ideaal als je (platte) dak toch aan renovatie toe is, want dan pakken wij de isolatie in één keer mee. Makkelijk dak? In de kortste keren (wij zijn snel) heb je binnen een aangenamer klimaat. Moeilijk dak? Onze dakdekkers zijn beregoed in pasklare oplossingen, ook voor dakisolatie. Of heb je wel airco, maar nog geen dakisolatie? Laat dan toch je dak isoleren, zodat de airco niet tegen de klippen op hoeft te koelen, want met een goed geïsoleerd dak blijft het binnen sowieso een stuk koeler. En GOED isoleren, da's vakwerk, dus vraag het de dakman-vakman!


Tip

Slimme klanten denken niet alleen aan het dak. Als je dakisolatie combineert met één andere isolatiemaatregel, zoals spouwmuurisolatie of HR++ glas, kun je subsidie krijgen. Dat scheelt al gauw een flinke slok op een borrel.