Deze website maakt gebruik van cookies om goed te functioneren.
Klik op oké om deze melding te verbergen:

September – Klein dakwerk

Bij van Elk is elke klus welkom

Het hoeft niet altijd een complete renovatie van een pannendak te zijn, of bitumen branden op een plat dak zo groot als een voetbalveld. Natuurlijk houden die grote projecten ons van de straat (en op het dak), maar ook met een kleine klus kun je bij onze dakdekkers aankloppen.


Dak op en dak af

Klein dakwerk, dat kan van alles zijn. Dakleer vervangen op het platte dak van de keuken? Een dakdoorvoer maken voor de nieuwe airco? Een dakraam monteren op je pannendak of een lichtkoepel op het platte dak? Rotte boeidelen of lekkende goten vervangen? Dakkapel in het zink zetten? Vaak is zo'n klus binnen één dag geklaard. Zo gaan wij in sneltreinvaart van dak naar dak.


En dan kom je wat tegen!

We zijn echt wel wat gewend, maar soms zakt onze broek gewoon af. Groeit er bijvoorbeeld een boom in het grind op het platte dak. Of losse nokvorsten zijn door ijverige doe-het-zelvers met dikke klodders cement vastgezet. Of nieuwe boeiboorden zijn gewoon op de rottende oude boeiboorden aangebracht. Of de lichtkoepel is niet goed vastgezet en bij een storm van het dak gewaaid. Eén ding is zeker: als je ons het dak op stuurt, wordt er wél goed werk geleverd.


Tip

Dakproblemen zijn vaak het gevolg van slecht onderhoud en slijtage. Geen zin in ellende en hoge kosten? Laat een vakman (wij dus) bekijken wat er aan onderhoud of reparatie nodig is.