Deze website maakt gebruik van cookies om goed te functioneren.
Klik op oké om deze melding te verbergen:

Maart – Dakreparatie

Laat maar komen, die lente

Ha, het is zover: lente! De zon is geen spelbreker, dus kunnen we op een mooie dag al buiten zitten met een bak koffie en koek. Nog een beetje fris? Fijn als je dan een beschutte veranda of overkapping hebt. En daar zit natuurlijk een dak op. Uit de regen, in de zon, wie doet je wat?


Leuk, zo'n lekkend dak

Zit je net lekker op je veranda of onder je overkapping, loopt er een straaltje water in je nek. Ja hoor, dak lek! Regenwater zoekt zijn weg en kan op de gekste plaatsen tevoorschijn komen, ook lang na de bui. Laat het opsporen van de lekkage maar liever aan ons over, want er kunnen vele oorzaken zijn. Foute dakconstructie? Lood niet goed in de muur? Slijtage (scheurtjes)? Wat de oorzaak ook is, wij vinden het, en mooier nog: we repareren het.


Dakreparatie: goed plan!

Want het is echt niet altijd nodig om het dak meteen maar te renoveren als er dakproblemen zijn. Integendeel: meestal is reparatie nog heel goed mogelijk. Wij hebben al veel klanten blij gemaakt met snelle, eenvoudige én voordelige dakreparaties, of het nou om een plat dak of om een pannendak ging. Begrijp ons goed: we vinden het mooi om een oud dak te vernieuwen, graag! Maar als het even kan, houden we het bij vakkundige reparatie. 


Tip

Geen dak heeft het eeuwige leven, maar je dak gaat wel langer mee als je in zee gaat met een goeie dakdekker. Vraag het gerust aan onze klanten: bij Van Elk is een dakman een vakman.