Deze website maakt gebruik van cookies om goed te functioneren.
Klik op oké om deze melding te verbergen:

Augustus – Dakkapel in het zink

O, o, die dakkapel

Dan heb je een mooie stijlvolle woning, maar de dakkapel ziet er niet meer uit. Hij is vuil en je kunt er niet zomaar bij om hem schoon te maken, twee hoog en op een hellend dak. Houtrot, schimmel en algen liggen op de loer. Toch maar het dak op dan? Wij zeggen: niet doen, pak de telefoon.

  

Van Elk Dakwerken weet raad

Want wij hebben de perfecte oplossing, niet alleen voor dit moment, maar ook op de lange duur. Bovendien zijn we gewend om op moeilijke daken rond te banjeren. Voor onze klanten hebben we al vele dakkapellen in het zink gezet. Dat is mooi materiaal en het blijft mooi. Klinkt simpel, maar je moet wél weten wat je doet als je met zink als dakbedekking werkt. En dat weten wij.


Zink onder de loep

Leuke klus was een driepuntige dakkapel. Bovenkant en zijkanten hebben we met zink bekleed, met oog voor een mooie afwerking van naden, hoekjes en details. Ook al gaat er niemand met een vergrootglas bij staan, het moet gewoon goed zijn. Als je zorgt voor voldoende ventilatie in de constructie, blijft het zink tientallen jaren in goede conditie. Voor deze fraaie woning de finishing touch!


Tip

Als je je dakkapel(len) laat opknappen, of het nu om zinken bekleding of bitumen (bijv. shingles) gaat, kijk dan meteen of het schilderwerk aan onderhoud toe is. Twee vliegen in één klap.