Deze website maakt gebruik van cookies om goed te functioneren.
Klik op oké om deze melding te verbergen:

Oktober – Stormschade op het dak

Ha, het is herfst!

Ja, leuk hoor, herfst. Zolang het gaat over de kleurige bladeren aan de bomen (en eronder), een stevige herfstwandeling, mooie paddenstoelen: ja, leuk. Maar als het gaat stormen, dan is het een ander verhaal. Dan kun je zomaar ineens een omgewaaide boom op je dak hebben. HELP!


Dakdekkersbrigade

Boom op het dak = schade en lekkage. Dan rukken wij uit voor een snelle noodreparatie, om verdere schade te voorkomen. En daarna bekijken we gewoon rustig wat er gerepareerd moet worden. Reparaties aan de dakconstructie, nieuwe dakpannen – en natuurlijk dezelfde als die er al op liggen, ja duh – onze professionele dakdekkers brengen het dak exact in de oude staat.


Alleen omgewaaide bomen?

Nee, was het maar waar. Laten we het even niet hebben over het geval dat het hele dak eraf waait. Andere schade is misschien wat minder enstig, maar vervelend genoeg. Ook afgewaaide dakpannen: als er één af is, volgen er meer. En wij hebben het meegemaakt dat de complete zinken deklijsten van een plat dak losgetrokken werden door de wind. Waren niet zo goed vastgemaakt, dat wel. Dat zouden wij beter doen. Hoe dan ook: heb je stormschade? Bel ons!


Tip

Storm, daar kun je niks tegen doen. Maar je kunt wel controleren of de bomen rondom je pand een risico vormen bij storm. En je kunt je dak(pannen) goed laten onderhouden. Gewoon doen!