Deze website maakt gebruik van cookies om goed te functioneren.
Klik op oké om deze melding te verbergen:

MOOI DAKWERK

goed uitgevoerd door ervaren dakdekkers
Spacer

Hallo Egmond aan den Hoef!

Wij zijn de dakdekkers van Van Elk Dakwerken, een enthousiast team dat graag voor u het dak op gaat in Egmond aan den Hoef. Een nieuw bitumen dak op uw huis, schuur of bedrijfspand in Egmond aan den Hoef, met alles erop en eraan? Of dakrenovatie? Wij doen het, van timmerwerk tot dakbedekking, van dakisolatie tot lood- en zinkwerk. Wij hebben plezier in ons vak en komen ook bij stormschade en lekkage snel naar Egmond aan den Hoef om u uit de nood te helpen.

Dakwerk is vakwerk

 • Veiligheid voorop
 • Advies op maat
 • Goede materialen
 • Ervaren dakdekkers
 • Spoedhulp bij lekkage
 • 10-20 jaar garantie

Onze diensten voor dakwerk in Egmond aan den Hoef

Ons totaalpakket voor dakwerk in Egmond aan den Hoef omvat vele diensten. Een nieuw bitumen dak, renovatie van het oude dak, reparatie van een lekkend dak... Elk dak is voor ons een uitdaging, of het nu een plat dak zo groot als een voetbalveld is, een shingledak op het tuinhuis of een licht hellend dak op een loods. Onze bekwame dakdekkers leveren elk dak in Egmond aan den Hoef puntgaaf op.

Noodhulp bij stormschade in Egmond aan den Hoef

Als het stormt, sneuvelen er bomen, ook in Egmond aan den Hoef. En zo'n boom zal maar net op uw dak vallen. Of de wind krijgt vat op de dakpannen: als er één valt, volgen er vaak meer. Schade aan het dak, lekkage en wateroverlast zijn dan een acuut probleem. Als u meteen belt, komen wij zo snel mogelijk naar Egmond aan den Hoef voor de reparatie, of we voeren alvast een noodreparatie uit.

DAKRENOVATIE

geen dak is voor ons te groot of te moeilijk

Bijzondere daken: leien, shingles, zink

Durft u voor dakwerk out-of-the-box te denken? Dus niet automatisch pannen of bitumen op uw dak in Egmond aan den Hoef? Denk dan eens aan andere materialen: een leien dak, een compleet dak van zink, shingles of een groen ecodak. Al deze soorten dakbedekking kennen voor ons al lang geen geheimen meer. Als wij dit dakwerk opleveren, heeft Egmond aan den Hoef er weer een prachtig dak bij.

Lood- en zinkwerk: het sluitstuk van uw dak!

Als het regent of sneeuwt moet in Egmond aan den Hoef elk dak waterdicht zijn. Lekkage ontstaat vaak bij de aansluiting van de dakbedekking op dakkapellen, schoorstenen, dakdoorvoeren etc. En (smelt)water moet snel afgevoerd worden. Van Elk Dakwerken brengt loodslabben, goten en regenpijpen secuur aan of repareert ze netjes, zodat u het in Egmond aan den Hoef zeker droog houdt.

DAKISOLATIE

een perfect geïsoleerd dak in zomer en winter
Spacer

Dakisolatie in Egmond aan den Hoef

Een goed geïsoleerd dak is tegenwoordig een must! Uiteraard wilt u uw woning of bedrijfspand in Egmond aan den Hoef zo energiezuinig mogelijk maken. Wij zijn expert in het isoleren van daken, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie (het ideale moment), van buitenaf of van binnenuit. 

Het mooiste van dakisolatie is de energiebesparing in alle seizoenen. In de winter betaalt u minder voor verwarming, in de zomer voor airco. Uw dak laten isoleren in Egmond aan den Hoef? Bel ons!

Spacer

Timmerwerk voor daken in Egmond aan den Hoef

Een goed dak begint met het timmeren van een stevige dakconstructie, die het gewicht van het dak kan dragen. In Egmond aan den Hoef realiseren wij timmerwerk voor nieuwe daken. Ook voeren we na inspectie zo nodig reparaties uit aan de houten constructie van uw bestaande dak.

Ook de afwerking met boeidelen kunt u gerust aan onze vakkundige dakdekkers overlaten. Met duurzame materialen is uw oude of nieuwe dak in Egmond aan den Hoef straks in topconditie.

Tevreden klanten, daar doen we ons best voor!

Heeft u ook zo'n dakprobleem in Egmond aan den Hoef?

 • Losse, kapotte of verschoven dakpannen en nokvorsten.
 • Mos en algen op de dakpannen of plantengroei op het platte dak.
 • Luchtblazen onder het dakleer of scheuren in het bitumen.
 • Een zichtbaar doorgezakt dak of zelfs gaten in het dak.
 • Verstopte, overlopende dakgoten of kapotte regenpijpen.
 • Lood dat niet goed aansluit rondom de dakkapel of schoorsteen.

Het gevolg? Lekkage! Onze dakdekkers lossen deze problemen snel voor u op in Egmond aan den Hoef.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?
Vul hieronder uw gegevens in en omschrijf duidelijk uw vraag of de gewenste werkzaamheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam:

Email:

Telefoon:

Bericht:

Een beller is sneller